Elikadura egokia potentzia handitzeko

Ez da inorentzako sekretua hirugarren gizon bakoitza potentzia ahultzearen arazoari aurre egitea. Gehienbat 30 eta 55 urte bitartekoen artean, batez beste, % 35ek "bere burua" sentitzen dute zer den muntaketa ahula eta zutitzearen disfuntzioa. Hori dela eta, agerraldiaren zergatiak, prebentzio-metodoak eta tratamendua ezagutu behar dira.

produktu indartsua handitu zuen gizon indartsua

Lehenik eta behin, garrantzitsua da janari egokia aukeratzea. Azken finean, potentzia hobetzen duten produktu asko:

  • etxean eskuragarri;
  • baliagarriak dira sistema genitourinarioarentzat ez ezik, organismo osoarentzat ere;
  • funtsezko bitaminak, mikroelementuak eta makroelementuak, mineralak eta peptidoak hornitzea;
  • beste hainbat gaixotasun prebenitzen lagundu;
  • gazteria luzatu, jarduera eta energia mantendu;
  • zuzendu beste organo eta sistema batzuen lana.
emakume batek gizona elikatzen du entrenatzeko baliagarriak diren produktuekin

Gizonezkoen libidoaren gutxitzea eragiten duten faktore asko desagerraraztea zaila da:

  • ez dago beti kirola egiteko denbora;
  • estresa faktoreen eragina gizaki modernoaren lanean funtsezkoa da;
  • ohitura txarrak (erretzearekiko mendekotasuna, etxeko mozkortasuna);
  • sexu bizitza irregularra (batez ere ezkondu gabeko karreristen artean);
  • ingurune ekologiko txarraren eragina.

Hori dela eta, aurreko efektuekin alderatuta, gizon batek egunero jaten dituen elikagaiak zuzendu daitezke, dieta alda daiteke elikagaiak gehituz potentzia hobetzeko!

Non bilatu energia?

Ez dugu susmatzen ere zenbat produktu onuragarriak diren gizonaren gorputzarentzat! It:

  • itsaski;
  • arrain bat;
  • haragia (batez ere txahala);
  • hartzitutako esnekiak (esnea, gaztanbera, esnegaina);
  • barazkiak (azenarioak, tipula, piperrak);
  • fruituak (granada, laranja, platanoa, sagarra);
  • erle produktuak (eztia, argizaria, errege gelatina, propolia);
  • belar usaintsuak (San Juan wort, menda, limoi melisa);
  • fruitu lehorrak.

Bere dietan sartuta, gizon batek sistema kardiobaskular, digestibo eta endokrinoen lana hobetzen du, jarduera fisikoa eta mentala areagotzen du, tonua eta energia mantentzen ditu denbora luzez. Egia esan, elikagai produktuei esker bakarrik sartzen dira substantzia erabilgarriak gure gorputzera, hori gabe ezin ditu faktore eta gaitz negatiboei behar bezala funtzionatu eta aurre egin!

Itsaskien indarra

arrain-txuleta potentzia handitzeko

Itsasoko baliabide kopurua zaila da edozein iturrirekin alderatzea! Bere dohainekin potentziarako elikadura egokia eskaintzen du. Garrantzitsuenak eta eraginkorrenak itsaskiak dira (ganbak, muskuiluak, txipiroiak, rapa). B, C, PP eta E taldeko burdinak, burdina, iodoa, fosforoa, kobrea, zinka, kaltzioa, potasioa, saturatzen dituzte gorputza. Haien efektu onuragarria honako hauek dira:

  • bihotzeko giharra, endotelio baskularra, odol zirkulazioa;
  • gantzen metabolismoaren normalizazioa (kolesterolaren metabolismoa hobetzen du);
  • digestio-aparatuaren jarduera (funtsezko bitaminak, aminoazidoak, peptidoak, mikro-makroelementuak xurgatzea);
  • gorputza estresa faktoreetara egokitzea, gainkarga fisikoa eta mentala (gantz azidoak antidepresiboen antzekoak dira);
  • antioxidatzaileak areagotzea, gorputzaren garbiketa ahalmenak;
  • sistema endokrinoaren (batez ere tiroidea eta gonadak) nahasteak zuzentzea.

Arrainak, berriz, honetarako beharrezkoak diren substantziak eskaintzen ditu:

  • globulu gorriak ekoiztea;
  • leukozitoen funtzionamendu normala (sistema immunologikoa);
  • faktore neurohumoralen sintesia, hormonak;
  • hezur egitura;
  • nerbio sistemaren jarduera, batez ere burmuina.

Nola lagunduko dute erleek?

eztia potentzia handitzeko

Erle produktuek gaitasun paregabeak dituzte eta gorputzean izugarrizko eragina dute. Hauek dira:

  • eztia;
  • polena;
  • argizaria;
  • errege gelatina;
  • propolia;
  • perga.

Erleak ekoizteko "gozokiak" glukosa bezalako substantzien emaile dira batez ere, horiek gabe gure gorputzeko zelula batek ezin du bizirik iraun. "Antibiotiko natural" baten eragina dute: hanturazko prozesuetan hartzen dute parte, eta eragin kaltegarria dute bakterioen floran.

Horrez gain, aminoazido, entzima, bitamina, olio esentzial, neurotransmisore eta azido kopuru handia dute.

Muskulu-ehunen (kardiakoak barne), nerbio-humoral sistemaren, urdail-hesteetako organoen, konplexu immunitarioen, erredox prozesuen lanari eragiten dio. Eman oxigenoa zelula guztietara eta erradikal askeak kendu, horrela zahartze prozesua motelduz.

Energia eta tonu estimulatzaileak

Energia ekoizpena sustatzen duten, odol zirkulazioa hobetzen duten eta maila hormonal normala mantentzen duten elikagaien artean honako hauek daude:

  • perrexila;
  • tipula;
  • apioa;
  • fruitu lehorrak;
  • fruitu lehorrak;
  • esnekiak.
perrexila potentzia handitzeko

Perrexila antioxidatzaile, C bitamina, folato, mineral, flavonoide iturri da. Gorputza garbitzen du, toxinak kentzen ditu, prozesu metabolikoak hobetzen ditu, testosterona ekoizten du eta eragin estimulatzaile orokorra du.

Apioa zuzenean sistema genito-urinarioaren gaixotasunetarako erabiltzen da. Efektu lasaigarria, analgesikoa, tonikoa ematen duenean, apioak gizonezkoen sexu desioa estimulatzen du eta muntaketa normala bermatzen du.

Fruitu lehorrak (hurrak, anakardoak, kakahueteak, almendrak) gantz azidoek, B, E bitaminak, arginina, burdina, zinka, potasioa dute. Mantenugaien biltegi hau beharrezkoa da genitalen funtzionamendu normalerako. Hauek afrodisiako naturalak dira.

Zeren beldur izan behar duzu?

Otordu guztietan ez da onuragarria gizonaren sexu-errendimendua. Potentziarako kaltegarriak diren produktuak daude, izan ere:

  • kolesterolaren kontzentrazioa odolean handitzea;
  • plaka aterosklerotikoen eraketa sustatu;
  • testosterona ekoizpena murriztu;
  • horma baskularraren elastikotasuna eta osotasuna suntsitu;
  • odol zirkulazioa eten;
  • immunitate sistema ahultzea;
  • digestio-aparatuaren erritmoa bota;
  • erradikal askeak eta entzima proteolitikoak askatu.

Hori dela eta, zer kaltegarria den potentziarako jakin behar duzu:

  • janari azkarra;
  • produktu erdi-amaituak;
  • alkohola (batez ere garagardoa eta alkohol gutxiko edariak);
  • kafea;
  • saltxitxak;
  • edariak koloratzaileekin eta zaporeekin;
  • ketutako haragiak;
  • landare olioa;
  • janari gehiegi egosita;
  • edari karbonatatuak.